Sociale Activiteiten voor en door Bewoners van Delfgauw

De Bewonersvereniging Delfgauw is er niet alleen voor belangenbehartiging op het gebied van dorpsontwikkeling, veiligheid, verkeer, en dergelijke. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan de onderlinge contacten van bewoners versterken. Dit doen wij door sociale activiteiten voor en door dorpsbewoners te organiseren en ondersteunen.

De Bewonersvereniging organiseert en faciliteert sociale activiteiten voor jong en oud, zoals:
  • Buitenspeeldag
  • Lampionnenoptocht
  • Familiedag (tijdens Oranje-activiteiten)
  • Cultuur- en natuurwandelingen
  • Het ‘Jouw Delfgauw’ evenement
  • Politiek Café
  • Workshops tapas maken, schilderen en bloemschikken
  • Heel Delfgauw Bakt
  • Wijnproeverijen

Een aantal activiteiten keert wegens succes een of meer keren per jaar terug. Enkele leden en (oud-)bestuursleden zetten zich hier met hart en ziel voor in.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om ook eens iets te organiseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via activiteiten @ bewonersverenigingdelfgauw.nl.

lustrum bewonersvereniging delfgauw
bloemschikken kerst
buitenspeeldag delfgauw

Nagenieten van sociale activiteiten

Buitenspeeldag 2023

Een succesvolle Buitenspeeldag met zon en veel vrolijke kinderen

Sinterklaasintocht 2023

De burgemeester Björn Lugthart komt Sinterklaas verwelkomen.

Bijeenkomst in de Kiezel

Op 30 maart 2023 was er een bijeenkomst in de Kiezel georganiseerd over de wensen van onze dorpsbewoners.
Hieronder een kort verslag.