Halloween bij de Buren van Delfgauw

Zaterdag 26 oktober rond de klok van zessen druppelde de spannend, eng en griezelig geklede kinderen langzaam binnen. Chillings bij de Buren van Delfgauw (twee titels in 1) was te gek versierd. Overal hingen spannende en enge spoken, schedels, spinnen, spinnerag en noem maar op. De mensen van Chillings waren super eng verkleed (enkele zeer jonge deelnemers hebben er zelfs een traantje van moeten wegpinken) en zaten goed in hun rol!

sociale activiteiten delfgauw helloween

De dansgroep van Dansschool Delfgauw trapte de avond af met een dans op Thriller van Michael Jackson. Super leuk! Vervolgens is de hele groep langs de deuren gegaan om de mensen de stuipen op het lijf te jagen en de boze geesten te verjagen. Helaas waren er maar 5 of 6 huizen die de flyer voor het raam gehangen hadden en waar de kinderen mochten aan bellen. Deze mensen hadden wel hun uiterste best gedaan om de voordeur zo eng en spannend mogelijk te maken, dat was echt heel gaaf! Omdat het ondertussen donker was, was het bij Chillings bij de Buren van Delfgauw ondertussen nog spookachtiger en griezeliger geworden. Enge muziek stond op en de kinderen kregen een ijsje en chocolademelk. Ouders ontmoette elkaar en dronken een kopje koffie. Langzaam vonden de ouders een plekje op de stoelen en vonden de kinderen een plekje op de dansvloer. Het was een zeer griezelige, enge gezelligheid.

Voor de organisatie (Chillings bij de Buren, de Buren van Delfgauw en de Bewonersvereniging Delfgauw) was het een geslaagde avond.